حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«کنکور»، هدف اصلی آموزش و پرورش نیست | در حال جمع بندی و بررسی رتبه‌های کنکور امسال هستیم

  • کد خبر: ۱۸۰۳۲۴
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۴
«کنکور»، هدف اصلی آموزش و پرورش نیست | در حال جمع بندی و بررسی رتبه‌های کنکور امسال هستیم
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان رضوی در مورد دلایل افت رتبه های برتر کنکور امسال توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود رضایی در نشست خبری هفته دولت در پاسخ به پرسش خبرنگار این رسانه عنوان کرد: ماهیت دو مرحله ای شدن کنکور سبب اعتراض دانش آموزان بود اما این یک دستور ملی بوده است.

وی تصریح کرد: کنکور برای ما هدف مهمی نیست و از سوی دیگر، بنا نیست همه رتبه برتر شوند و بنابراین، رتبه برتر برای ما شاخص نیست.

رضایی اضافه کرد: تصحیح الکترونیک آزمون های نهایی سال تحصیلی اخیر برای ما ارزشمند بود و آمارها، همگی حاکی از رشد کمی و کیفی آموزش متوسطه در این استان می باشد.

وی خاطرنشان کرد: در امتحانات نهایی امسال، رشد معدل دانش آموزان خراسان رضوی ۸.۱ درصد نسبت به کل کشور بوده است و ۱.۵ درصد افزایش نمرات پایه دروس را شاهد بوده ایم.

رضایی با توجه به تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور تاکید کرد: در کنکور اخیر، دانش آموزان ۴۰ درصد تاثیر سوابق را جدی نگرفتند؛ این در حالی است که در کنکورهای ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ سراسری کشور، بنا است تا تاثیر معدل و سوابق تحصیلی به ۵۰ و ۶۰ درصد افزایش یابد و علت این سختگیری، مقابله با مافیای کنکور در کشور می باشد.

معاون متوسطه آموزش و پرورش خراسان رضوی در پایان متذکر شد: اکنون در حال جمع بندی و بررسی رتبه های کنکور امسال هستیم تا آمار دقیقی از رتبه های کسب شده در استان داشته باشیم. با این حال تاکنون وجود تعداد زیادی از رتبه های ۲ و ۳ رقمی برای ما مسجل شده است و جمع بندی نهایی را اطلاع رسانی خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->